Skip to content

Fysioterapia & Kuntoutus blogi

Fysioterapia & Kuntoutus -blogissa jaetaan näkökulmia alan ajankohtaisiin aiheisiin

Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuma julkaisee omaa blogia, jossa nostetaan esille alan ajankohtaisia aiheita ja avataan tapahtuman monipuolista sisältöä. Kirjoittajina ovat tapahtuman yhteistyökumppanit, oman alansa parhaiten tuntevat asiantuntijat.

Sähköstimulaation avulla uusia mahdollisuuksia neurologiseen kuntoutukseen

Oletko tutustunut sähköstimulaatioon eli FES:iin terapiatyökaluna? Fysiolinen Tiina Taivainen kertoo FES:in mahdollisuuksista ja eduista blogitekstissään. Neurologisessa kuntoutuksessa hyväksi todettu FES soveltuu myös passiiviseen liikkeen harjoitteluun sekä kotona tehtävään kuntoutukseen. Tutustu Tiinan perusteltuun esittelyyn ja tule kokeilemaan laitetta messuille.

Lue blogi

Fysioline esittelee sähköstimulaatiota kuntoutuksessa messuilla

Kuntoutusteknologia saa aivot uskomaan, että liike on mahdollinen

Fysiolinen Marjo Jännes-Malm kirjoittaa blogissaan kuntoutusteknologian vaikuttavuudesta osana terapeutin työtä. Neliraajahalvaantunut Joona kävelee jälleen, ammattitaitoisen toimintaterapeutin ja kuntoutusteknologian avustamana. Blogissa linkki myös Joonan tarinaan. Tutustu ja tule keskustelemaan aiheesta lisää Fysioterapia & Kuntoutus -messuille.

Lue blogi

Fysiolinen Marjo Jännes-Malm sekä Tutoriksen Mervi Rantala ja kuntoutuja Joona

28.6.2022

Taipuva työelämä on tulevaisuuden voimavara

Fysioterapia & kuntoutus –tapahtuman teemana on tänä vuonna “Taipuva työelämä – kuntoutuksella työkykyä ja aivoterveyttä”. Suomen Fysioterapeuttien kehittämisasiantuntija Hanna Häkkinen avaa blogitekstissään tapahtuman ja erityisesti koulutuspäivien teemaa, jossa tartutaan työkyvyn edistämiseen muuttuvassa työelämässä.

Lue blogi

Fysioterapia & Kuntoutus -koulutuspäivät, kuva 2018

Tervetuloa Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtumaan jälleen 2.-3.10.2024 Helsingin Messukeskukseen!

Tilaa tapahtuman uutiskirje

* pakollinen kenttä

Terveysalan tapahtumat