Skip to content

Kävijälle

Fysioterapia & Kuntoutus

Koulutuspäivät verkossa 22.-23.4.2021

Koulutuspäivät

Tervetuloa mukaan Fysioterapian ja kuntoutuksen omaan tapahtumaan!

Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuma koostuu messuista ja koulutuspäivistä. Tapahtuma järjestetään kokonaisuudessaan jälleen 2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Fysioterapia & Kuntoutus -koulutuspäivät järjestetään 22.-23.4.2021 verkossa! Lue lisää >>

Kuntoutus on tärkeä ala sekä yksilön hyvinvoinnin että yhteiskunnan kannalta. Puhutaan sekä elämänlaadullisista vaikutuksista että myös järkevistä taloudellisista resursseista. On kaikkien etu, että ihmiset pysyvät terveinä ja toimintakykyisinä. Kuntoutus ja fysioterapia ansaitsee oman tapahtumansa.

Messut kokoaa yhteen tiedon, ratkaisut ja osaajat

Kutsumme kaikki alan toimijat mukaan verkostoitumaan kiinnostavien puheenvuorojen ja uusimpien ratkaisujen äärelle alan omaan messutapahtumaan. Messujen ohjelmalavoilla alan asiantuntijat kertovat tietoa sekä käytännön esimerkkejä. Messualueella on esillä uusimmat laitteet, välineet ja ratkaisut. Samanaikaisesti myös vanhustyön Hyvä Ikä -messut. Tervetuloa mukaan!

Koulutuspäivillä alan uusin tieto ja oppeja omaan työhön

Suosittelen koulutuspäiviä jokaiselle fysioterapian ja kuntoutuksen parissa työskentelevälle, sillä ohjelman avulla pääset nopeasti ajan tasalle siitä, mistä kuntoutuksen ja fysioterapian alalla tällä hetkellä puhutaan. Esillä on paljon uusinta tietoa ja tieteellistä tutkimusta, jonka soveltamisen oppeja voi käyttää omassa työssään”,
Suomen Fysioterapeuttien kehittämisasiantuntija Hanna Häkkinen vinkkaa.

Lue lisää koulutuspäivistä

Mitä, missä, milloin?

Messuinfo-sivulta löydät tarkemmat tiedot ajasta, paikasta, sisäänpääsyistä ja saapumisesta paikan päälle.

Messuinfo

 

 

Järjestäjä:

Expomark logo

Expomark Oy
p. 010 830 0800
asiakaspalvelu@expomark.fi
www.expomark.fi

Koulutuspäivät järjestää:

Suomen Fysioterapeutit

Tapahtuman partnerit:

Fysioline live well logo

Fysioline Oy on tamperelainen vuonna 1991 perustettu yksityisomisteinen hyvinvoinnin edelläkävijäyritys. Olemme erikoistuneet kuntoutusvälineiden ja -robotiikan, kuntosali- ja kuntoiluvälineiden, sekä kylmähoitotuotteiden ja lääkkeiden kauppaan, valmistukseen, vientiin sekä koulutukseen ja huoltoon.

Kuntoutuksen saralla tarjoamme monipuolisia, nykyaikaisia kuntoutusratkaisuja ja kuntoutusvälineitä kuntoutuslaitosten, sairaaloiden, terveyskeskusten ja yksityisten ammatinharjoittajien käyttöön sekä kotiin. Meiltä löydät kattavan valikoiman laadukkaita välineitä aina kuntoutuksen pienvälineistä ja hoitopöydistä moderneihin kuntoutusrobotteihin ja sensoripohjaisiin kuntoutuslaitteisiin.

 

HUR for lifelong strength logo

HUR valmistaa älykkäitä voimaharjoittelulaitteita kuntoutuksen, kuntoilun ja tutkimuksen tarpeisiin. HURin paineilmatekniikkaan perustuvat laitteet suunnitellaan ja valmistetaan Kokkolassa ja yritys työllistää Suomessa noin 60 ammattilaista. HUR tunnetaan maailmalla toimialansa suunnannäyttäjänä, jonka ratkaisut perustuvat tutkittuun tietoon ja alan viimeisimpään osaamiseen. HURin laitteita on toimitettu 30 vuoden aikana jo yli 10 000 kohteeseen eri puolilla maailmaa.  HURin tavoitteena on kehittää parhaat ratkaisut ennaltaehkäisevään, kuntouttavaan ja ylläpitävään harjoitteluun.