Skip to content

Fysioterapia & Kuntoutus
TAPAHTUMAINFO

Aika ja paikka:

22.-23.4.2021 Messukeskus, Helsinki

www.messukeskus.com

Messut:

Ammattilaiset pääsevät veloituksetta messuille rekisteröitymällä netissä.

Rekisteröidy messukävijäksi

Järjestäjä:

Expomark logo

Expomark Oy
p. 010 830 0800
asiakaspalvelu@expomark.fi
www.expomark.fi

Koulutuspäivät:

Suomen Fysioterapeutit ry:n järjestämille koulutuspäiville on erillinen ilmoittautuminen. Huomaa edullisempi ilmoittautuminen early birdeille.

Ilmoittautuminen koulutuspäiville

 

Järjestäjä:

Suomen Fysioterapeutit

Tapahtuman partnerit:

Fysioline live well logo

Fysioline Oy on tamperelainen vuonna 1991 perustettu yksityisomisteinen hyvinvoinnin edelläkävijäyritys. Olemme erikoistuneet kuntoutusvälineiden ja -robotiikan, kuntosali- ja kuntoiluvälineiden, sekä kylmähoitotuotteiden ja lääkkeiden kauppaan, valmistukseen, vientiin sekä koulutukseen ja huoltoon.

Kuntoutuksen saralla tarjoamme monipuolisia, nykyaikaisia kuntoutusratkaisuja ja kuntoutusvälineitä kuntoutuslaitosten, sairaaloiden, terveyskeskusten ja yksityisten ammatinharjoittajien käyttöön sekä kotiin. Meiltä löydät kattavan valikoiman laadukkaita välineitä aina kuntoutuksen pienvälineistä ja hoitopöydistä moderneihin kuntoutusrobotteihin ja sensoripohjaisiin kuntoutuslaitteisiin.

 

HUR for lifelong strength logo

HUR valmistaa älykkäitä voimaharjoittelulaitteita kuntoutuksen, kuntoilun ja tutkimuksen tarpeisiin. HURin paineilmatekniikkaan perustuvat laitteet suunnitellaan ja valmistetaan Kokkolassa ja yritys työllistää Suomessa noin 60 ammattilaista. HUR tunnetaan maailmalla toimialansa suunnannäyttäjänä, jonka ratkaisut perustuvat tutkittuun tietoon ja alan viimeisimpään osaamiseen. HURin laitteita on toimitettu 30 vuoden aikana jo yli 10 000 kohteeseen eri puolilla maailmaa.  HURin tavoitteena on kehittää parhaat ratkaisut ennaltaehkäisevään, kuntouttavaan ja ylläpitävään harjoitteluun.