Skip to content

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Fysioterapia & Kuntoutus 2022 -tapahtumaan!

Aukioloajat

Ke 28.9. klo 9–17
To 29.9. klo 9–17

eMessukeskukseenRakennusaikataulut ja sisäänkäynnit

SISÄLLYSLUETTELO

Kesäkuussa

Päivitä yritysprofiilisi, se on oma sivusi messujen verkkosivuilla

Päivitä yritysprofiilisi eMessukeskuksessa ja varmista näkyvyytesi tapahtuman verkkosivuilla. Kerro yrityksesi profiilisivulla tarjonnastasi messuilla. Kävijä voi selata yritysprofiileja näytteilleasettajaluettelosta aakkosittain, tuoteryhmittäin tai avoimella sanahaulla. Varmista, että olet löydettävissä!
fysioterapiamessut.fi/naytteilleasettajat

Katso alla olevasta ohjeesta malli, miltä yrityksen profiilisivu näyttää ja mitä kaikkea saat sivulle esille.

OHJE YRITYSPROFIILIN PÄIVITTÄMISEEN

Ilmoita osasto-ohjelmasta

Onko osastollanne ohjelmaa messujen aikana? Ilmoita ohjelmasta eMessukeskuksessa kohdassa Kerro ohjelmastasi niin se julkaistaan tapahtuman nettisivuilla, osana messujen ohjelmaa.
fysioterapiamessut.fi/ohjelmakalenteri

Ilmoita alanäytteilleasettajat

Ilmoita yhteisosastollenne tulevat alanäytteilleasettajat eMessukeskuksen kautta kohdassa Alanäytteilleasettajat viimeistään 15.8., ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa. Alanäytteilleasettajat saavat oman yrityskohtaisen tilin ja omat tunnukset eMessukeskukseen.

Alanäytteilleasettajista veloitetaan rekisteröintimaksu tapahtumakohtaisten osallistumisehtojen mukaan. Hyvä Ikä 2022 alanäytteilleasettajien rekisteröintimaksu on 250 €.

Elokuussa

Kutsu asiakkaasi messuille

Tapahtumassa on käytettävissänne eKutsu ja painettu kutsukortti ammattilaisille ja eLippu ja messulippu yleisölle.

Ammattilaisille:
eKutsu mahdollistaa kutsun lähettämisen yhdellä kertaa vaikka sadoille asiakkaille – helposti, ekologisesti ja veloituksetta. Sähköiseen kutsuun voi liittää oman tervehdyksen sekä yrityksen kuvia.  Löydät eKutsu-työkalun ja ohjeet näytteilleasettajien eMessukeskus-palvelusta kohdasta Lähetä eKutsuja ammattilaisilleEKUTSUN KÄYTTÖOHJEET
Kutsukortti: Näytteilleasettajana saat kutsukortteja tarvitsemasi määrän veloituksetta. Kutsukortti ohjaa messuvieraan ennakkorekisteröitymään kävijäksi tapahtuman nettisivuilla. Tilaa kutsukortteja kohdasta Tilaa lisää -> Pääsyliput. 

Yleisölle:
eLippu on helppo ja nopea tapa lähettää messulippu lahjaksi asiakkaallesi. Voit lähettää eLipun suoraan asiakkaasi matkapuhelimeen tai sähköpostiin. Maksat vain käytetyistä eLipuista.
Osallistumiseen sisältyy lippuja osastokoon mukaisesti: 4-10 m2 20 kpl  –  12-21 m2 40 kpl  –  24-36 m2 70 kpl  –  40-50 m2 100 kpl
Voit lähettää lippuja asiakkaille enemmänkin. Ylimenevistä laskutamme 3 €/lippu. Laskutamme vain käytetyistä lipuista.
Lähetä eLippuja kohdassa Lähetä eLippuja (vasemmalla sivupalkissa).
Messulippu: Lähetä asiakkaallesi pääsylippu postitse tai anna se hänelle asiakaskäynnin yhteydessä! Messulippujen hinta näytteilleasettajalle 3 €/kpl. Tilaukset 50 kpl nipuissa.
Tilaa messulippuja kohdasta Tilaa lisää -> Pääsyliput. 

EMESSUKESKUKSEEN

Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet, kalusteet, tuotteet ja palvelut

Hinnoittelumme perustuu hintajaksoihin. Mitä aikaisemmin teet tilauksia, sitä edullisemmin saat osastollasi tarvitsemasi tuotteet ja palvelut ja varmistat tuotteiden saatavuuden. Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet eMessukeskuksesta kohdasta Tilaa lisää. Kun teet tilaukset 26.8.2022 mennessä, saat tuotteet edullisemmin.

  • 26.8.2022 hinnat nousevat 20 %
  • 8.9.2022 hinnat nousevat 50 %
  • 21.9.2022 hinnat nousevat 100 %

Säästä ja tilaa ennakkoon!

 

Tilaa design osastosuunnittelu ja -toteutus tai valmis osastoratkaisu

Voit tilata kauttamme osastosuunnittelun tai valita omaan tarpeeseesi sopivan vaihtoehdon kolmesta valmiista osastomallistosta. Osastopakettiemme rakenne- ja alustamateriaaleissa valmiiksi huomioituna uudelleenkäytettävyys sekä valaistuksessa energiatehokkuus.

TUTUSTU JA TILAA

Toimita otsalautateksti tai logo

Jos olet ostanut osastoratkaisun otsalaudalla, muistathan toimittaa otsalautatekstin tai logon osoitteeseen graphics@messukeskus.com viimeistään 27.8.2022. Tämän jälkeen tulleista muutoksista veloitamme normaalin hinnaston mukaisesti.

AINEISTO-OHJE

Rakennus- ja näyttelyaikaiset kulkuluvat

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eMessukeskuksen kautta kohdassa Lähetä kulkulupia.

Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai tulostuksen voi tehdä myös Messukeskuksen sisäänkäynneillä tai Messutoimistossa. Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia.

Näytteilleasettajan kulkulupa on osastosi messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn näytteilleasettajien taukotilaan ja ostoetuihin (mm. näytteilleasettajalounas ja edut Compass Groupin kahviloissa). Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina. Rakentajan kulkulupa on maksuton.

Messukeskuksen sisäänkäynneiltä ja Messutoimistosta saa rintakorttitaskuja kulkulupia varten.

SÄHKÖISEN KULKULUVAN LÄHETTÄMISOHJEET

 

Huomioi median edustajat, bloggaajat ja somevaikuttajat

Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Julkaise tiedotteet eMessukeskuksen kautta kohdassa Tavoita media ja toimita printtiversiot lehdistökeskukseen, joka on avoinna tapahtuman aukioloaikoina. Toimittajat tunnistat messuilla PRESS-rintamerkistä ja somevaikuttajat sekä bloggaajat CONTENT CREATOR -rintamerkistä.

Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta. Taina Hiekkataipale, puh. 040 550 5950, taina.hiekkataipale@expomark.fi

 

Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit omissa markkinointikanavissasi

Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

LOGOT JA BANNERIT

MARKKINOI OSALLISTUMISTASI

 

Tilaa osastotarjoilut ja lounaslipukkeet

Tilaa osastollesi tarjoilut ja henkilökunnallesi lounaslipukkeet etukäteen, viimeistään 4 päivää ennen tapahtuman alkua.

LUE LISÄÄ JA TEE TILAUS

 

Huolehdi oman osastosi turvallisuudesta

Älä jätä arvotavaroita esille, kun messupäivä päättyy. Huolehdi vakuutuksista ja mieti, tarvitsetko lisävarustusta, esimerkiksi vitriinejä, lukitusta tai turvavaijereita tietokoneille tai näytöille.

Meillä on valmius huolehtia myös osastosi erityisistä turvallisuustarpeista. Näissä palvelutarpeissa sinua auttaa turvallisuuspalvelukumppanimme Securitas. Turvallisuuspalveluihin voit tutustua eMessukeskuksen Tuotteet ja palvelut -sivuilla. Valitse ensin tapahtuma ja tämän jälkeen tuotekategoria Turvallisuuspalvelut.

Syyskuussa

Pysäköinti

Messukeskuksessa on käytössä EuroParkin puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä. Pysäköinnin laskutuksesta vastaa EuroPark.

KATSO HINNAT JA LUE LISÄÄ PYSÄKÖINNISTÄ

 

Messutoimisto

Messutoimisto palvelee tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina näytteilleasettajia ja rakentajia mm. osastotilausten osalta. Messutoimisto sijaitsee toisessa kerroksessa, ylägalleriassa. Katso osastojen rakennus-, huolto- ja purkuajat, messutoimiston aukioloajat sekä käytössä olevat sisäänkäynnit kootusti oheisesta linkistä.
Tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina voit olla yhteydessä messutoimistoon:
+358 40 450 3241  |  +358 40 450 3242  |  messutoimisto@messukeskus.com

AIKATAULUT, SISÄÄNKÄYNNIT JA MESSUTOIMISTO

Näytteilleasettajien taukotilat ja ravintolapalvelut

Näytteilleasettajien taukotila on avoinna tapahtuman aukioloaikojen mukaisesti. Näytteilleasettajien taukotilaan pääsee eteläisestä aulasta, se on Messukeskus Siiven 2. kerroksessa, pressin vieressä. Näytteilleasettajien taukotilassa voit rentoutua ja nauttia kupin kahvia. Tilassa on pieni keittiöpiste, wc-tilat ja suihkut. Ovikoodi löytyy kulkuluvasta.

Messukeskus Siiven 2. kerroksessa on myös näytteilleasettajille tarkoitettu Mesta-ravintola. Lounaan saa näytteilleasettajahintaan sekä Mesta-ravintolassa että Eat&Meet -ravintolassa esittämällä näytteilleasettajan kulkuluvan kassalla. Voit halutessasi ostaa lounaslippuja ennakkoon Compass Group Oy:ltä. Lippuja myydään myös käteisellä ja maksukorteilla paikan päällä Messutoimistossa sekä Eat & Meet -ravintolassa (Ylägalleriassa) ja Stop & Shop -kioskissa (Alagalleriassa).

LUE LISÄÄ