Skip to content

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Fysioterapia & Kuntoutus 2024 -tapahtumaan!

Tapahtumapäivät

Ke-to 2.-3.10.2024

Rekisteröidy eshopiin kirjaudu eshopiin

SISÄLLYSLUETTELO

Helmi-maaliskuussa

 • Rekisteröidy eShopiin
 • Päivitä yritysprofiili
 • Ilmoita osasto-ohjelmasta
 • Varaa majoitus

Huhti-elokuussa

 • Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet, kalusteet, tuotteet ja palvelut
 • Tilaa design osastosuunnittelu ja -toteutus tai valmis osastoratkaisu
 • Toimita otsalautateksti tai logo
 • Ravintolapalvelut näytteilleasettajille
 • Ilmoita alanäytteilleasettajat
 • Huomioi median edustajat
 • Huolehdi osastosi turvallisuudesta

 

Syys-lokakuussa

 • Pysäköinti
 • Messutoimisto
 • Näytteilleasettajien ravintolapalvelut

Helmi-maaliskuussa

Rekisteröidy eShopiin

1. Mene osoitteeseen https://eshop.expomark.fi/registration
2. Täytä pyydetyt tiedot lomakkeelle. Käytä organisaatiosi sähköpostiosoitetta.
3. Rekisteröitymisen jälkeen sähköpostiisi tulee viesti. Vahvista käyttäjätili klikkaamalla viestissä olevaa vahvistuslinkkiä. Tilisi aktivoituu.
4. Kun olet vahvistanut käyttäjätilin, voit kirjautua sisään etusivulta https://eshop.expomark.fi/

Kirjauduttuasi palveluun näet etusivulla tuleviin tapahtumiin osallistumiset. Valitse osallistuminen ja pääset hoitamaan messuvalmisteluja.

HUOM! Aluksi vain yrityksenne ilmoittamalla yhteyshenkilöllä on pääsy eShopiin. Työtilassa voi kuitenkin jakaa käyttöoikeuksia kollegoille tai rakentajalle. Tämä tapahtuu kohdassa Lisää käyttäjiä. Kun henkilö on lisätty, hän saa järjestelmästä sähköpostin, jossa on ohjeet rekisteröitymiseen.

Päivitä yritysprofiilisi

Päivitä yritysprofiilisi eShopin kautta (Markkinoi osallistumistasi) ja varmista näkyvyys tapatuman verkkosivuilla.

Katso ohje yritysprofiilin täyttämiseen >
(eMessukeskus toimii samalla alustalla kuin eShop, joten ohjeet toimivat täysin myös eShopin käyttäjille.)

Ilmoita osasto-ohjelmasta

Onko osastollanne ohjelmaa messujen aikana? Ilmoita ohjelmasta eShopissa kohdassa Ohjelma niin se julkaistaan tapahtuman nettisivuilla ja saat ilmaista näkyvyyttä ohjelmallenne.

 

Varaa majoitus

Olemme varanneet huonekiintiön Sokos Hotel Triplasta. Saat myös jokaisesta Helsingin alueen Scandicista alennusta liitteessä olevan koodin avulla. Katso liite tästä.

Huhti-elokuussa

Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet, kalusteet, tuotteet ja palvelut

Hinnoittelumme perustuu hintajaksoihin. Mitä aikaisemmin teet tilauksia, sitä edullisemmin saat osastollasi tarvitsemasi tuotteet ja palvelut ja varmistat tuotteiden saatavuuden. Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet eShopista kohdasta Tilaa tuotteita ja palveluita. Kun teet tilaukset ennen 23.8.2024, saat tuotteet edullisemmin. Säästä ja tilaa ennakkoon!

 • 23.8.2024 hinnat nousevat 20 %
 • 12.9.2024 hinnat nousevat 50 %
 • 25.9.2024 hinnat nousevat 100 %

Tilaa design osastosuunnittelu ja -toteutus tai valmis osastoratkaisu

Voit tilata kauttamme osastosuunnittelun tai valita omaan tarpeeseesi sopivan vaihtoehdon kolmesta valmiista osastomallistosta. Osastopakettiemme rakenne- ja alustamateriaaleissa valmiiksi huomioituna uudelleenkäytettävyys sekä valaistuksessa energiatehokkuus. Ota yhteyttä myyjään: Marko Heikkilä, marko.heikkila@expomark.fi, 040 587 2226

Toimita otsalautateksti tai logo

Jos olet ostanut osastoratkaisun otsalaudalla, muistathan toimittaa otsalautatekstin tai logon osoitteeseen graphics@messukeskus.com viimeistään kuukausi ennen tapahtuman alkua. Tämän jälkeen tulleista muutoksista veloitamme normaalin hinnaston mukaisesti.

Ravintolapalvelut näytteilleasettajille

NoHon Messukeskus Restaurants & Event Catering tarjoaa  tapahtumakohtaisesti räätälöitävissä olevia ravintolapalveluja.

Pääset tutustumaan palveluihin täällä, mutta tilausportaali tapahtumaan aukeaa vasta 3kk ennen tapahtumaa.

Lisätietoja: Noho Messukeskus myynti, messukeskus@noho.fi

Ilmoita alanäytteilleasettajat

Ilmoita osastollenne tulevat alanäytteilleasettajat eShopin kautta kohdassa Alanäytteilleasettajat mahdollisimman ajoissa, ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa. Alanäytteilleasettajat saavat oman yrityskohtaisen tilin ja omat tunnukset eShopiin.

Alanäytteilleasettajista veloitetaan rekisteröintimaksu tapahtumakohtaisten osallistumisehtojen mukaan. Hyvä Ikä 2024 alanäytteilleasettajien rekisteröintimaksu on 210 € + alv.

Rakennus- ja näyttelyaikaiset kulkuluvat – TULOSSA

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eShopin kautta kohdassa Lähetä kulkulupia.

Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai tulostuksen voi tehdä myös sisäänkäynneillä tai Messutoimistossa. Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia.

Näytteilleasettajan kulkulupa on osastosi messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana. Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina. Kulkuluvat ovat maksuttomia.

Sisäänkäynneiltä ja Messutoimistosta saa rintakorttitaskuja kulkulupia varten.

Huomioi median edustajat, bloggaajat ja somevaikuttajat

Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Lähetä lehdistötiedotteet: asiakaspalvelu@expomark.fi

Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta. Taina Hiekkataipale, puh. 040 550 5950, taina.hiekkataipale@expomark.fi

Huolehdi oman osastosi turvallisuudesta

Älä jätä arvotavaroita esille, kun messupäivä päättyy. Huolehdi vakuutuksista ja mieti, tarvitsetko lisävarustusta, esimerkiksi vitriinejä, lukitusta tai turvavaijereita tietokoneille tai näytöille.

Jokainen näytteilleasettaja on itse velvollinen huolehtimaan omien tavaroidensa vakuuttamisesta. Lukollisia kaappeja, vitriinejä ja ovia voit tarkastella eShopista. Erikoistoiveissa voitte olla suoraan yhteydessä tapahtuman myyjään.

Syys-lokakuussa

Pysäköinti

Messukeskuksessa on käytössä EuroParkin puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä. Pysäköinnin laskutuksesta vastaa EuroPark.

 

Messutoimisto

Messutoimisto palvelee tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina näytteilleasettajia ja rakentajia mm. osastotilausten osalta. Messutoimisto sijaitsee toisessa kerroksessa, ylägalleriassa.

Tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina voit olla yhteydessä messutoimistoon:
+358 40 450 3241  |  +358 40 450 3242  |  messutoimisto@messukeskus.com

Näytteilleasettajien taukotila

Näytteilleasettajien taukotila on avoinna tapahtuman aukioloaikojen mukaisesti. Näytteilleasettajien taukotilaan pääsee eteläisestä aulasta, se on Messukeskus Siiven 2. kerroksessa, pressin vieressä. Näytteilleasettajien taukotilassa voit rentoutua ja nauttia kupin kahvia. Tilassa on pieni keittiöpiste, wc-tilat ja suihkut.