Skip to content

Fysioterapia & Kuntoutus
UUTISHUONE

Uutishuoneesta löydät Fysioterapia & Kuntoutus -blogin sekä ajankohtaiset tiedotteet

Julkaisemme Fysioterapia & Kuntoutus -messujen blogissa yhteistyökumppaneiden asiantuntijoiden kirjoituksia. Näistä ja monista muista aiheista kuulet lisää messuilla. Tervetuloa innostavien keskustelujen äärelle.

Uutishuoneesta löydät myös tapahtuman tiedotteet.

Haluatko ajankohtaiset tiedot suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje

* pakollinen kenttä

Terveysalan tapahtumatTiedote 10.6.2020

Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuman uusi ajankohta on 22.-23.4.2021

2020 on ollut poikkeuksellinen vuosi kaikille toimialoille, myös tapahtumille. Rajoituksia on alettu purkaa ja yhteiskunta avautuu jälleen. Moni tapahtumamme kävijäkunnasta kuitenkin  toimii hoitoalalla ja tekee työtä riskiryhmien parissa. Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuma ja samaan aikaan järjestettävä Hyvä Ikä on päätetty siirtää. Uusi ajankohta on 22.-23.4.2021, Helsingin Messukeskuksessa.

Lue tiedote

messukuva Fysioterapia & Kuntoutus 2018

Ajankohtaista 3.6.2020

Expomark valmistautuu syksyn messujen turvallisuuteen huolellisesti

Koronaviruksen vuoksi asetettuja rajoituksia on alettu purkaa ja tapahtumajärjestäjätkin odottavat uusia viranomaisohjeistuksia. Expomark valmistautuu syksyn messuihin huolellisesti. Terveys ja turvallisuus ovat tärkeintä. Expomarkilla on tulossa tapahtumia Oulussa, Tampereella ja Helsingissä. Teemme tarkat ohjeistukset jokaiseen tapahtumaamme sekä kävijöille että näytteilleasettajille.

Kuva: Hyvä Ikä ja Fysioterapia & Kuntoutus 2018 -tapahtumasta

Lue tiedote

Kuva_Voimaharjoittelua HUR älykuntosalilla

Blogi 14.5.2020

Suojaako hyvä fyysinen kunto koronavirukselta?

Koronaviruksen ominaisuuksia tutkitaan pikavauhtia, jotta ymmärtäisimme paremmin, miten uhka nujerretaan. Pystymmekö ehkäisemään tautia tai nopeuttamaan toipumista hyvällä fyysisellä kunnolla? Fysioterapian dosentti Arto J. Hautala HUR Oy:stä kannustaa hyvän kunnon ylläpitoon blogitekstissään.

Lue blogi

Blogi 6.5.2020

Kuntoutuksen uudet mahdollisuudet poikkeusaikana ja sen jälkeen

Poikkeusaika on haaste ja mahdollisuus myös kuntoutuksessa. Ja miten taataan rajoitusten jälkeen tasavertainen ja tehokas kuntoutus sitä tarvitseville? Fysiolinen Marjo Jännes-Malm pohtii aihetta blogissaan.

Lue blogi

Fysioline blogin kuva

Kuva: Validia, Indego kävelyrobotin päälle pukeminen

Blogi 30.4.2020

Teknologiasta työkaluja kuntoutukseen

Teknologia-avusteisesta kuntoutuksesta on saatu hyviä kokemuksia ja myös tutkittua vaikuttavuutta. Väitöskirjatutkija ja fysioterapeutti Joonas Poutanen Validiasta avaa blogitekstissään aihetta tieteellisestä näkökulmasta todeten teknologia-avusteiset kuntoutuslaitteet hyviksi työkaluiksi perinteisten menetelmien rinnalle. Joonas on puhumassa aiheesta myös messuilla.

Lue blogi

Ajankohtaista 31.3.2020

Tavataan taas etäkauden jälkeen

Odotamme jo aikaa, että voimme jälleen kokoontua verkostoitumaan tapahtumiin innostavien keskustelujen äärelle. Yleisötapahtumia on rajoitettu toistaiseksi, mutta tämän hetken tiedon mukaan voimme syksyllä tavata. Seuraamme tilannetta ja pidämme teitä ajantasalla. Toivotamme kaikille voimia erikoiseen tilanteeseen, ja erityiskiitokset terveydenhuollon timanttisille tekijöille.

Yhteystietomme

Kuva Fysioterapia & Kuntoutus 2018 -messuilta

Meillä on ratkaisu -blogi, kuvassa vuorenvalloittaja

Blogi 16.1.2020

Meillä on ratkaisu!

Satsaus fysioterapiaan ja kuntoutukseen on hyvä ja kannattava investointi. Se hyödyttää yksilöä, yhteisöä ja koko yhteiskuntaa. Olemme myös kouluttaneet merkittävän määrän liikkumisen ja toimintakyvyn ammattilaisia. Nyt on aika toimia. Meillä on ratkaisu moneen – nyt ne on otettava käyttöön!

–  Hanna Häkkinen, Suomen Fysioterapeutit ry

Lue blogi