Skip to content

Uutishuone

Fysioterapia & Kuntoutus
2.-3.10.2024 Helsinki

Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuman ajankohtaiset asiat ja tiedotteet

Fysioterapia & Kuntoutus tarjoaa ainutlaatuisen kokonaisuuden alan ammattilaisille. Mukana on kattava messualue sekä Suomen Fysioterapeuttien järjestämät kaksipäiväiset koulutuspäivät.

Tutustu tapahtuman antiin ja tule mukaan kuntoutuksen huipputapahtumaan, missä osaajat, tietoa ja ratkaisut kohtaavat.

Tavataan 2.-3.10.2024 Helsingin Messukeskuksessa!

Alta löydät tapahtuman ajankohtaista tietoa sekä tiedotteet.

Tutustu myös Fysioterapia & Kuntoutus blogiin! Tapahtuman kumppanien asiantuntijat kirjoittavat alan ajankohtaisista aiheista ja näkökulmista.

Blogiin

Tiedote 6.5.2024

Liikunnallinen kuntoutus tuo voimaa arkeen

Terveyden ja toimintakyvyn ylläpito on tärkeää sekä yksilön että yhteiskunnan kannalta. Lisäksi kuntoutukselle on luotava järkevät taloudelliset resurssit. Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuma 2.–3.10.2024 Helsingin Messukeskuksessa käsittelee kuntoutuksen merkitystä monelta kannalta ja tuo yhteen alan osaajat, tiedon ja ratkaisut.

Lue tiedote

Kuva aiemmasta Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtumasta. Fysiolinen asiantuntija näyttää miten kävelyrobotti toimii

Ajankohtaista 28.3.2024

Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtumasta Voimaa arkeen!

Kuntoutuksen huipputapahtuma järjestetään jälleen 2.-3.10. Helsingin Messukeskuksessa. Kokonaisuudessa on mukana kattava messualue ohjelmineen sekä täydennyskoulukselliset koulutuspäivät.

Koulutuspäivillä kuullaan alan tuoreinta tietoa ja huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja. Messualueella verkostoidutaan uusimpien ratkaisujen, tuotteiden ja palvelujen äärellä. Messualueella on myös ohjelmalava, jossa esitellään hyviä käytänteitä, toimivia ratkaisuja ja kiinnostavia keskusteluja.

Tutustu koulutuspäivien ohjelmaan! Messualueen ohjelma julkaistaan pian!

Tiedote 29.9.2022

Hyvä Ikä 2022 ja Fysioterapia ja Kuntoutus 2022 -tapahtumat päätökseen

Helsingin Messukeskuksessa 28.–29.9 järjestetyt Hyvä Ikä ja Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtumat tarjosivat tuoreita näkökulmia vanhustyön ja kuntoutuksen palveluihin, välineisiin ja laitteisiin.

Kiinnostavaa sisältöä tarjoiltiin niin fysioterapia-alan ammattilaisille ja kuntoutujille kuin vanhusten parissa työskenteleville ja ikäihmisille. Tapahtumat keräsivät kahden päivän aikana Helsingin Messukeskukseen noin 3100 kävijää.

Lue tiedote
Kuva Fysiolinen messuosastolta, missä messukävijää opastetaan kuntoutuslaitteen kanssa

28.09.2022. Helsingin Messukeskus/Kimmo Brandt

Ajankohtaista 21.9.2022

Tutustu Fysioterapia & Kuntoutus -koulutuspäivien posterinäyttelyyn

Koulutuspäivien posterinäyttely on kaikille avoin, siiheen pääsee tutustumaan hallissa 2, messualueella. Postereissa esitellään ajankohtaisia tutkimus- ja kehittämishankkeita. Postereiden tekijät ovat itse paikalla ke klo 15-15.30 esittelemässä aiheitaan tarkemmin. Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja koulutuspäivistä

Tiedote ja kutsu 13.9.2022

Uudet teknologiat kehittävät kuntoutusta

Fysioterapia & Kuntoutus kutsuu median edustajat tervetulleeksi tapahtumaan. Esillä ovat kuntoutuksen uusimmat laitteet, välineet ja ratkaisut. Lavaohjelmassa kuullaan tuoretta tietoa, hyviä käytänteitä ja ajatuksia kuntoutuksen ammattilaisten omaan työhön. Puheenvuoroissa mm. mitä toimintamahdollisuuksia pelillisyys ja virtuaalitodellisuus tarjoavat, minkälaisia kokemuksia kävelyrobotista on kuntoutuksessa.

Lue tiedote

Fysioterapia & Kuntoutus -ohjelmalava 2018 messuilla

Ajankohtaista 18.8.2022

Messujen ohjelma on julkaistu

Fysioterapia & Kuntoutus -messujen lavaohjelmaan ja näytteilleasettajiin voi nyt tutustua tapahtuman nettisivuilla. Esillä on monipuolisesti terapiatyön välineet, laitteet ja ratkaisut. Messujen lavalla kuullaan innostavia puheenvuoroja, kiinnostavia keskusteluja ja hyviä käytänteitä. Tutustu ja tule mukaan!

Messujen ohjelma

Näytteilleasettajat

Tiedote 4.8.2022

Kuntoutuksella työkykyä ja aivoterveyttä

Fysioterapeuttien ja kuntoutuksen ammattilaisten työhön haetaan uusia tuotteita ja ratkaisuja Helsingin Messukeskuksessa 28.-29.9.2022. Fysioterapia ja Kuntoutus 2022 kattaa messut ja koulutuspäivät, joiden teemana on kuntoutuksella työkykyä ja aivoterveyttä. Kävijät voivat myös vierailla samaan aikaan järjestettävillä vanhustyön ammattilaisten ja ikäihmisten Hyvä Ikä -messuilla.

Lue koko tiedote

Kuva 2018 Fysioterapia & Kuntoutus messuilta, Fysiolinen osasto.

Tilaa uutiskirje

* pakollinen kenttä

Terveysalan tapahtumat