Fysioterapia & Kuntoutus -messut 2022, koulutuspäivät verkossa 2021

Fysioterapia & Kuntoutus ja Hyvä Ikä -messut on päätetty siirtää edelleen syksyyn 2022. Ainoastaan Fysioterapia & Kuntoutus -koulutuspäivien osuus järjestetään verkkotapahtumana.

Messutapahtumat piti alun perin järjestää syksyllä 2020, mutta koronavirus kolautti tapahtuma-alaa melkoisesti. Huhtikuulle 2021 siirrettyjä messuja suunniteltiin syksyn aikana hyvällä tarmolla, mutta jouduimme punnitsemaan tilannetta vielä uudelleen. Kaikki tapahtumissa mukana olevat tahot huomioiden, päätimme panostaa 2022 järjestettävään messutapahtumaan.

”Haluamme toimia vastuullisesti, emmekä halua vaarantaa riskiryhmien hyvinvointia ja turvallisuutta. Tapahtumahan on ollut iäkkäiden parissa työskentelevien vanhustyön ammattilaisten tärkeä kohtaamispaikka. Tapahtuman siirto tarjoaa meille mahdollisuuden tehdä entistä paremman messutapahtuman vuonna 2022,” sanoo Hyvä Ikä -messujen pääyhteistyökumppanin Vanhustyön keskusliiton toiminnanjohtaja Anni Lausvaara.

Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuman koulutuspäivät järjestetään 22.-23.4.2021 verkossa.

”Koulutuspäivillä on kova ohjelma ja tapahtuma on mahdollista järjestää verkossa. Tulossa on tapahtuma, joka on sekä sisällöltään että olemukseltaan paljon enemmän kuin pelkkä webinaari”, kertoo Suomen Fysioterapeutit ry:n kehittämisasiantuntija Hanna Häkkinen. ”Vuoden 2022 tapahtumassa olemme jälleen mukana livenä”, hän jatkaa.

”Koronarajoitusten aikana tehty digiloikka rikastuttaa myös tapahtumia, mutta messutapahtumien ydin on edelleen kohtaamisissa. 2022 kutsumme jälleen koolle vanhustyön ja kuntoutuksen ammattilaiset verkostoitumaan innostavien aiheiden ja keskustelujen äärelle. Tämä toimiala on ehdottomasti oman huipputapahtuman ansainnut”, sanoo Expomark Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Näytteilleasettajien osallistumiset siirtyvät automaattisesti uuteen ajankohtaan. Olemme myöhemmin vielä tarkemmin yhteydessä tulevasta ajankohdasta ja tapahtumasta.

 

 

 

 

Expomark Oy | asiakaspalvelu@expomark.fi | 010 830 0800 | toistaiseksi palvelemme ti-to klo 10-14
Joulun ajan 23.12.2020–10.1.2021 asiakaspalvelun sähköposti on kiinni. Kiireellisissä asioissa saat yhteyden meihin puhelimitse.