Skip to content

Messualueen ohjelma

Fysioterapia & Kuntoutus
2.-3.10.2024 Helsinki

 

 

Kuntoutuksen ammattitapahtumasta saat tietoa ja käytännön ratkaisuja

  • Suomen Fysioterapeutit ry:n järjestämillä kaksipäiväisillä koulutuspäivillä pääset kuuntelemaan alan tuoreinta tietoa ja huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja.
  • Messualueella on esillä on tuotteita ja ratkaisuja kuntoutuksen ammattilaisten työhön. Pääset tutustumaan uusimpiin laitteisiin, välineisiin ja palveluihin.
  • Messualueen ohjelmalavoilla kuullaan käytännön hyviä kokemuksia, kiinnostavia keskusteluja ja innostavia näkökulmia.

Tervetuloa mukaan verkostoitumaan, oppimaan ja innostumaan ajankohtaisten aiheiden äärelle!

Messualueen luennoissa mm.

Ke 2.10. klo 13:00

Autonomisen hermoston kuntoutus

Kari Ketonen
teatteritaiteen maisteri, psykoterapeutti (YET)

Kun keho ja/ tai mieli kokee trauman, kun syntyy vamma, autonomisen hermoston luonnollinen tasapaino häiriintyy. Tämän tasapainon palauttaminen on vaativa tehtävä, jossa oikea lähestyminen on ratkaisevassa asemassa. Kun ymmärrät, miten hermosto toimii ja miten sen toiminta häiriintyy, opit kuinka hermosto on mahdollista uudelleenohjelmoida toimimaan tarkoituksenmukaisemmin.

Kari Ketonen on teatteritaiteen maisteri, psykoterapeutti (YET), joka on parikymmentä vuotta tutkinut läsnäoloa, vuorovaikutusta sekä johtajien ja esiintyjien karismaa. Hän kouluttaa johtajia tunteiden käsittelyyn ja kohtaamiseen itsessään ja muissa. Näyttelijä, käsikirjoittaja Kari Ketonen puhuu itsetuntemuksesta, läsnäolon taidosta, karisman kehittämisestä, hengityksen merkityksestä ja siitä, miten keho varastoi tunteet, joiden kohtaamista vältämme.

Kari Ketonen Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtumassa

To 3.10. klo 13:00

Arja Ahtaanluoma
PuoliNainen, kokemustoimija, vertaistukija (Suomen Amputoidut ry)

Vuoden 2017 kesällä elämäni meni juuriaan myöden uusiksi; verenmyrkytyksen vuoksi ja diagnoosin viivästymisen avittamana heräsin 5 viikon koomasta neliraaja-amputoituna. Ammattitaitoisten proteesiteknikoiden ja fysioterapeuttien avulla sekä oman jääräpäisyyteni ansiosta pääsin kirjaimellisesti jälleen jaloilleni. Nyt haluan olla malliesimerkki siitä, että vaikka elämässä tapahtuukin katastrofaalisia asioita, elämä voi silti olla hyvää.

Arja Ahtaanluoma Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtumassa

Pysy kuulolla – tilaa tapahtuman uutiskirje

* pakollinen kenttä

Terveysalan tapahtumat