Skip to content

Kumppaniesittely: Fysioline

 

 

Fysioline Oy on tamperelainen vuonna 1991 perustettu yksityisomisteinen hyvinvoinnin edelläkävijäyritys. Olemme erikoistuneet kuntoutusvälineiden ja -robotiikan, kuntosali- ja kuntoiluvälineiden sekä kylmähoitotuotteiden ja lääkkeiden maahantuontiin, vientiin, valmistukseen ja kauppaan sekä koulutukseen ja huoltoon. Palveluksessamme on tällä hetkellä n. 80 henkilöä. Yrityksemme pääkonttori sekä tuotanto- ja varastotilat sijaitsevat Tampereen Lahdesjärvellä.

Yrityksen vahvuus on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Tarjoammekin yksittäisten tuotteiden ohessa kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja palveluja asiakkaiden tarpeisiin räätälöitynä. Teemme palveluna tila- ja laitesuunnittelun sekä -hankinnat ja tarjoamme myös joustavaa rahoitusta. Koko maan kattava huolto-organisaatiomme pitää huolen siitä, että asiakkaillamme on turvalliset ja hyvin toimivat laitteet käytössään.

Fysioline on mukana Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtumassa 28.-29.9.2022 Helsingin Messukeskuksessa

Fysioline on Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuman partneri ja mukana sekä messuilla että koulutuspäivillä.

Tervetuloa tapaamaan Fysiolinen tiimiä messuosastolle 2f51! Fysiolinen puheenvuorot messujen ohjelmalavalla molempina päivinä klo 10 ja 14.30.

Messuohjelma

Koulutuspäivät