Skip to content

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva on valtakunnallinen keskinäinen vahinkovakuutusyhtiö ja fysioterapeuttien kumppani. Keskinäisyys tarkoittaa sitä, että asiakkaat eli vakuutuksenottajat omistavat Turvan. Asiakkaille keskinäisyys näkyy kilpailukykyisinä hintoina, alennuksina ja omistaja-asiakasetuina.

Palvelua lähellä sinua, valitsemassasi kanavassa

Turvan valikoima kattaa kaikki vahinkovakuutukset. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu koristaa Turvan tuotteita ja meillä on toimipaikkoja ympäri Suomea. Meillä on myös kattavat verkkopalvelut osoitteessa turva.fi ja TaskuTurva-mobiilisovelluksessa vakuutusturva kulkee aina mukanasi.

Meitä on 340 vakuutusalan ammattilaista ympäri Suomen. Henkilöstötutkimusten mukaan Turvassa ollaan tyytyväisiä työilmapiiriin ja töissä viihdytään, mikä näkyy mutkattomana ja rentona asiakaspalveluna.

Turvalla on Suomen tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Tämä käy ilmi EPSI Rating Vakuutus -tutkimuksesta, jonka ykkönen Turva on ollut vuosina 2011, 2012, 2013, 2014, 2016, 2017, 2018, 2019 ja 2020.

Fysioterapeutit Turvassa

Ammattiliitot ovat tärkein kumppanimme ja monet ammattiliitot ovatkin vakuuttaneet jäseniään Turvassa. Suomen Fysioterapeutit on hankkinut jäsenilleen Turvasta muun muassa ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Lisäksi jäsenet on vakuutettu Järjestövakuutuksella osallistuessaan liiton järjestötehtäviin tai -tilaisuuksiin.

Muistathan, että ammattiliittojen jäsenet saavat Turvasta parhaat edut. Tutustu Suomen Fysioterapeuttien etuihin ja jäsenvakuutuksiin osoitteessa turva.fi/suomenfysioterapeutit.