Skip to content

Physiotools Oy on maailman johtava harjoiteohjeiden tuottaja. Autamme fysioterapeutteja ja liikunnan ammattilaisia saavuttamaan asiakkaittensa kanssa parempia tuloksia, tavoitteena liikuntakykyinen ja hyvinvoiva väestö.

Harjoitekirjastomme laadukkaat harjoiteohjeet sekä etäkuntoutuspalvelut helpottavat ja nopeuttavat ammattilaisten työtä, sekä auttavat asiakkaiden motivoinnissa.

Olemme ylpeitä kattavasta harjoitevalikoimastamme, joka on laadittu yhteistyössä alan johtavien ammattilaisten kanssa. Kirjastomme sisältää videoita, kuvia, mallisarjoja, ja tarvittaessa sinne voi myös lisätä omia videoita. Teemme jatkuvaa työtä harjoitteiden sisällöntuotannon parissa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuotteen.

Kehitämme jatkuvasti ohjelmaamme vastaamaan käyttäjiemme tarpeita, joista tärkeimpiä ovat nopeus ja helppokäyttöisyys sekä soveltuvuus jokaisen organisaation omaan tarpeeseen. Tarjoamme erilaisia tapoja tarjota harjoitusohjelmia asiakkaalle; harjoitteet voi mm. tulostaa, lähettää sähköpostitse tai Physiotools Trainer -mobiilisovellukseen.

Meiltä löytyy myös etäkuntoutuspalveluja, jotka on suunniteltu käytettäväksi Physiotools-ohjelman kanssa. Meillä on ratkaisu niin harjoitteiden helpompaan ohjaamiseen etäkuntoutustilanteessa kuin erilaisiin palveluasumisessa tai kotikuntoutuksessa käytettäviin tilanteisiin, joissa asiakkaat harjoittelevat yksin tai ryhmässä.

Physiotools on käytössä yli tuhannessa organisaatiossa eri puolella Suomea: mm. sairaanhoitopiireissä, terveyskeskuksissa, hoitolaitoksissa, yksityisillä fysioterapeuteilla, kuntokeskuksissa ja oppilaitoksissa. Physiotoolsia käytetään yli 60 maassa ja harjoiteohjeita on käännetty 28 kielelle.