Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuman uusi ajankohta on 22.-23.4.2021

Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuma ja samaan aikaan järjestettävä Hyvä Ikä on päätetty siirtää. Uusi ajankohta on 22.-23.4.2021, Helsingin Messukeskuksessa.

2020 on ollut poikkeuksellinen vuosi kaikille toimialoille, myös tapahtumille. Koronavirustilanteen vuoksi kaikki yli 500 henkilön yleisötapahtumat kiellettiin maaliskuun puolivälissä. Kielto on voimassa 31.7. saakka.

Rajoituksia on alettu purkaa ja yhteiskunta avautuu jälleen. Moni tapahtumamme kävijäkunnasta kuitenkin  toimii hoitoalalla ja tekee työtä riskiryhmien parissa. Tämän vuoksi olemme päättäneet siirtää tapahtuman.

–Haluamme luoda parhaat mahdolliset edellytykset käänteentekeville kohtaamisille. Nyt tilanne vaati parempaa ajankohtaa. Asiakkaidemme, kävijöidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensisijaisen tärkeää, sanoo Expomark Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Huhtikuulle siirtyvät Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuman koulutuspäivät ja messut. Kaikki jo tehdyt ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti uuteen ajankohtaan. Koulutuspäivien osallistumisen voi tarvittaessa myös perua. Olemme yhteydessä sekä osallistujiin että näytteilleasettajiin mahdollisimman pian tarkempien tietojen tiimoilta.

–Päätös tapahtuman siirtämisestä ei ollut helppo, mutta varmasti ratkaisuna oikea, toteaa myös Suomen Fysioterapeuttien kehittämisasiantuntija Hanna Häkkinen. –Ilmoittautumisten siirtäminen tehdään nyt joustavasti.

Huhtikuussa tuomme ilolla yhteen toimialan osaajat, tiedon ja ratkaisut – tervetuloa 22.-23.4.2021 Helsingin Messukeskukseen!

Lisätietoja:

Tomi Niemi, toimitusjohtaja, Expomark Oy
p. 040 765 6248, tomi.niemi@expomark.fi

Hanna Häkkinen, kehittämisasiantuntija, Suomen Fysioterapeutit ry
p. 0207 199 593, hanna.hakkinen@suomenfysioterapeutit.fi

Tilaa tapahtumakirje:

Tilaa tapahtumakirje etusivulta, saat suoraan sähköpostiisi tuoreimmat kuulumiset tapahtumasta.

etusivulle